The Soul CURE Solution

Coaching

Soul CURE coaching er en helhedsorienteret tilgang til krop, sind, ånd, kultur og natur. Vi er som mennesker alle unikke og komplekse – og ved at arbejde kreativt, fleksibelt og dynamisk i et coachingforløb, kan du opnå større forståelse for dig selv og andre – og leve dit liv mere ud fra ”det essentielle selv” – fra din inderste kerne i harmoni og balance.

Coaching kan være lige præcis det redskab, der får dig ud af dine uhensigtsmæssige mønstre og giver dig den succesfulde forandring og forbedring, du ønsker dig i dit liv.

Indimellem oplever vi, trods for de bedste intentioner, at være kørt fast i de samme uhensigtsmæssige mønstre. Det kan vedrøre livsstilsændringer, vægttab, relationer både privat og professionelt – og ikke mindst relationen til os selv. Måske ved du umiddelbart godt, hvad der skal til for at skabe forandring, men falder alligevel i og lykkedes ikke med det du sætter i gang. 

Det tærer ikke blot på energien, men også selvfølelse, selvrespekt, selvtillid og selvværdet. Så selv om intentionerne er gode og ægte, så kan dit mind-set, dine ubevidste overbevisniger, gamle mønstre o.s.v. spænde ben for, at du opnår den ønskede forandring og når dine målsætninger. 

Ved at undersøge og skabe forståelse for dine tankemønstre, din adfærd og overbevisninger, kan helt nye perspektiver dukke op og berige dig med en bedre selvfølelse, mere selvtillid og større selvværd. Du får mulighed for at kaste mere lys på alle dine styrker og værktøjer til at omfavne dine udfordringer i stedet for at undgå eller overhøre dem. 

CURE Lab

Building better Skin, Body and Soul