CURE Lab mission

CURE Lab - det er os

Vi åbnede i 2014 en hyggelig klinik i hjertet af Charlottenlund. Klinikken har siden fået vokseværk og tæller nu ud over de to partnere, en række eksperter i hudpleje, anti-age, medicinske injektioner, yoga, træning og mental og fysisk velvære. Klinikken har til huse i eksklusive omgivelser i hjertet af Charlottenlund. 

Klinikken bor i et smukt nyrenoveret tidstypisk hus fra 1800 tallet, og her åbnede vi i juni 2020 dørene til CURE Lab, og det er kulminationen på en passion og et ønske om at nå længere og opnå endnu bedre resultater i behandlingerne.

I CURE Lab er vi stolte af at have de dygtigste behandlere og de bedste produkter inden for indre og ydre sundhed, hudpleje og medicinske skønhedsbehandlinger. Det er behandlere og produkter, som får skønhed og sundhed til at gå op i en højere enhed. 

CURE Lab er drevet af en passion for i luksuriøse rammer,  at yde effektiv resultatorienteret hudpleje, medicinske injektioner, og anti-age behandlinger, og en intens nysgerrighed og vilje til at gøre en synlig forskel for din indre og ydre sundhed og skønhed.

Et samlet hus hvor resultatorienterede holistiske behandlinger giver mening  – og med synlig og mærkbar effekt.

Sund sjæl i sund krop med vitalitet og udstråling. 

Fjola, Pia og hele CURE Lab teamet glæder sig til at se dig

Scroll til toppen