Behandlere

Amalie Nielsen

Kosmetolog

Amalie er uddannet kosmetolog fra Cidesco, og har i CURE Lab ansvaret for vores avancerede Biologique Recherche behandlinger.

Desuden laver Amalie microneedling, syrebehandlinger med ODA Pro, samt alle typer af voksbehandlinger incl. sugaring.

Som behandler, er Amalie meget ambitiøs og elsker at gå i dybden med sine klinenter, så der opnås resultater, der kan ses.

Med Amalies skønne varme hænder, og dejlige væsen, vil alle føle sig veltilpas i hendes selskab.

Liliana Rafaela

Kosmetiker

Uddannet kosmetiker fra Next, ekspert og National Trainer i Danmark for Biologique Recherche. Desuden certificeret Face Yoga instruktør og certificeret i IT Pharma skrædderstyet avanceret microneedling.

Liliana har speciale i problematiske hudtilstande, så som akne, rosacea, eksemhud, og sensitiv hud.

Som ambitiøs perfektionist  lægger Liliana stor vægt på effektivitet i sine behandlinger og arbejdsmetoder, og hendes professionelle drive ligger i at kunne gøre en forskel og se resultater.

Liliana mestrer balancen mellem resultater og velvære og hun er kendt for sine “helende og varme” hænder.

 

Birgitta Thomsen

Psykomotorisk terapeut

Psykomotoriske terapeuter ved hvordan stress, bekymringer, konflikter, smerter og andre belastninger kan give kropslige spændingstilstande, og hvordan man kan støtte det enkelte menneske i at få øget kendskab til og fortrolighed med egen krop og i at udvikle sig og mestre livet.

Marta Józefik

Kosmetolog & Bodytherapist

Marta er vores dygtige specialist i skræddersyede kropsbehandlinger. Med Martas egen blanding af manuelle teknikker som lymfedrænage, cupping, gua sha, og Biologique Recherche, behandler hun overskydende væske, oppustet maveregion, kompakt stagneret væv og cellulite.

Pia Krejler

Indehaver

Fjola Gunnarsdottir Olsen

Indehaver

CURE Lab

Building better Skin, Body and Soul

Scroll til toppen