The Health CURE Solution

Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er en videnskabelig holistisk behandlingsform. Vi arbejder med det hele menneske for at hjælpe kroppen tilbage i naturlig balance. Behandlingen tager sit afsæt i functional medicine og skaber bro mellem naturlig og konventionel medicin. Med Komplementær Hormonterapi fokuseres på den grundlæggende egentlige årsag til dine symptomer. Vi stiller skarpt på alt det, der kan have relevans i forhold til dine nuværende gener og symptomer. Det kan være tidligere sygdomme, opvækst, genetik og livsstilsfaktorer, som søvn, kost, motion, stress, fordøjelse m.m.

 

Ved hjælp af laboratorietests, screeningsprotokoller og visuel diagnose identificerer vi den egentlige årsag til dine symptomer, så vi kan årsagsbehandle og udarbejde skræddersyede sundhedsprogrammer med nutraceuticas, nervesystemafbalancering, funktionelle kostplaner og eget. bioidentiske hormoner og dermed komme hormonelle lidelser til livs. 

 

Vores dygtige Komplementære Hormonterapeuter er uddannet til at søge efter årsagerne til eksempelvis rosacea, akne, eksem, overflødige kilo, infertilitet, følelsesmæssig spisning, stress og tilbagevendende inflammationer og generelle ubalancer. Desuden kan vores specialister behandle symptomer i forbindelse med eksempelvis overgangsalder og PCO/PCOS

 

CURE Lab

Building better Skin, Body and Soul